Fan ús waarm nêst

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Onze honden
 
Puppies
 
Socialisatie met mens en dier is erg belangrijk in de opvoeding. De pups groeien dan ook op in huiselijke kring met jonge kinderen en andere dieren. Op deze manier worden het sociale honden. Wij doen er alles aan omde pups een gezond en goed begin van hun levente geven. Wij verwachten van u dat u dit voortzet. Labradorpups Fan ús waarm nêst worden met zorg gefokt en grootgebracht. Nieuwe eigenaren worden dan ook met zorg uitgekozen!

 
 
Belangrijk hierbij is
 
De tijd en aandacht die u de hond kan bieden. Daarnaast speelt ook de nieuwe leefomgeving van de hond een grote rol. Het karakter van de nieuwe eigenaar, is er een klik. Tenslotte hoe is de interactie tussen de pup en u als nieuwe eigenaar.

 
Voor u als koper belangrijk om te weten
 
De pups Fan ús waarm nêst zijn in het bezit van een stamboom. Afgegeven door de Raad van beheer. De pups worden gecontroleerd, geënt en ontwormd door de dierenarts, deze geeft ook de gezondheidsverklaring af. De pups worden verkocht met stamboom, contract en garantie. Reserveren van een pup is mogelijk, indien de helft van het aankoopbedrag word voldaan.

 
Een pup reserveren
 
U kunt de ontwikkeling van het nest volgen door te komen kijken, maar het plaatsen en uitzoeken van een pup gebeurt pas na week 6. Dan ondergaan de pups een gedragstest, om zo het karakter in te schatten. Daarna kunnen de pups worden uitgezocht/geplaatst. We proberen zo de juiste pup bij de juiste eigenaar te zoeken.U kunt alleen een pup reserveren als wij denken dat de pup bij u een nieuw waarm nêst heeft gevonden. Daarnaast gaan wij er van uit dat u onze adviezen over het opgroeien van de pup zult opvolgen.
 
 
Mocht u geïnteresseerd zijn in het kopen van een pup, dan kunt u bellen of een e-mail sturen om een afspraak te maken. U kunt dan kennis maken met ons, de honden en de pups. Natuurlijk is dit geheel vrijblijvend.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu